ONLINE

Komentátoři ČT Sport: hokej – Kdo bude provázet letošním šampionátem?

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

Komentáře

Zamazal a Hubáček. Už jsem to našel. Hrůza chlapci....

Dneska zápas Lotyšsko - Švédsko. Uřvaný komentátor ČT řadí u každé branky, i když je výsledek jasný a o noc nejde. Doplňující hlas pomocného komentátora by zapadl mezi bezdomovce na brněnském nádraží. To si z diváků dělá ČT srandu, všichni ohluchli nebo už se ani nestydí za korupci?

Petr Hubáček

Kdo je ten pomocník komentátora se silným brněnským hantecem? Jsem z Brna, hantec mám rád, ale toto vyjadřování je slovník křupana. To opravdu není nikdo jiný, kdo umí v TV mluvit bez přízvuku?

Kdo je ten pomocník komentátora se silným brněnským hantecem? Jsem z Brna, hantec mám rád, ale toto vyjadřování je slovník křupana. To opravdu není nikdo jiný, kdo umí v TV mluvit bez přízvuku?

Takže jako neuslyším Roberta ? :(

Zamazal není komentátor,ale řvoun.Při jakékoliv akci ač nedůležité, nezvýší hlas,ale přímo nekontrolovaně zařve, že vzbudí každého přes tři cihlové stěny.Divím se zvukařům ČT, že jim to nevadí.

Zamazal je katastrofa. Podlehl zcela politizování sportu, výraz jako že "jméno ligy, které nemá být vysloveno" v souvislosti s ligou KHL, je absolutní trapnost.

Přidej komentář



Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mistrovství světa v ledním hokeji - program, informace

Mistrovství světa v hokeji 2024 🧨 hostí Praha a Ostrava od 10. do 26. května. Získají Češi medaile? Podívejte se na ☑️ program a info o MS v...

 

Soutěže o lístky na MS v hokeji: Tipsport rozdává 2024 vstupenek

Jak získat vstupenky na MS v hokeji 2024? Jednou z posledních možností je zúčastnit se některé se soutěží a lístky na mistrovství vyhrát.

 

MS hokej 2024 – merch: Stylové oblečení a doplňky pro fanoušky

Vyražte na hokej s pořádnou fanouškovskou výbavou!🇨🇿K dispozici jsou dresy, mikiny, trička a řada dalších předmětů, se kterými si fandění...

 

ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE