KULTURA

Kauza Kramný: Dokumentární krimiseriál online na Voyo

Komentáře

PROPUSTIT PETRA KRAMNÉHO NA SVOBODU,JE NEVINNÝ,TEN PŘÍPAD MĚL SOUDIT JINÝ SOUDCE A NE GILOVÁ,ODSOUDIT NĚKOHO NA ZÁKLADĚ NEPŘÍMÝCH DŮKAZŮ JE SPROSTOTA,NEHORÁZNOST,STUPIDITA A HANEBNOST NEJHRUBŠÍHO ZRNA,OKAMŽITĚ VYDAT PŘÍKAZ K PROPUŠTĚNÍ PETRA KRAMNÉHO Z VĚZENÍ,PROTOŽE ON TO NEUDĚLAL,NEMĚL ŽÁDNÝ DŮVOD ANI MOTIV SVOU ŽENU A DCERU ZABÍT,VŠICHNIJSOU PROTI KRAMNÉMU ZAUJATÍ HLAVNĚ KAMARÁDKA MONIKY

PETR KRAMNÝ JE NEVINNÝ,NEMĚL ŽÁDNÝ MOTIV ANI DŮVOD SVOU ŽENU A DCERU ZABÍT,ODSOUDIT A ZAVŘÍT HO NA ZÁKLADĚ NEPŘÍMÝCH DŮKAZŮ BYLA TA NEJVĚTŠÍ CHYBA KTEROU SOUDKYNĚ GILOVÁ UDĚLALA,PETR KRAMNÝ MĚL BÝT VYŠETŘOVÁN NA SVOBODĚ,MĚL BÝT ZPROŠTĚN VINY A OBŽALOBY V PLNÉM ROZSAHU PRO NEDOSTATEK PŘÍMÝCH DŮKAZŮ,PROUSTIT PETRA KRAMNÉHO NA SVOBODU,JE NEVINNÝ!

Milost má dostat jen jen nevinný člověk,vrah provaz a on vrah podle toho jak neustále lhal je 100% vinný

Byli jsme v Egyptě 4 krát a vždy supe,vrah si příležitost najde a Krásný je vrah,zavraždit vlastní dítě dokáže jen lidská hyena.Lhal od samého začátku.

KRAMNÝ MĚL DOSTAT MILOST OD PANA PREZIDENTA!,MĚLA BY MU BÝT UDĚLENA MILOST!,PROPUSTIT PETRA KRAMNÉHO!,JE NEVINNÝ!,ON TO NEUDĚLAL!,PREZIDENT MĚL UDĚLIT KRAMNÉMU MILOST!GILOVÁ BY JAKO SOUDKYNĚ MĚLA SKONČIT!,ODSOUDIT NĚKOHO NA ZÁKLADĚ NEPŘÍMÝCH DŮKAZŮ JE SVINSTVO A HANBA!

TEN KDO O TOM ŘÍKÁ A PÍŠE ŽE JE TO ODPAD A TEN KDO TOM NAPSAL ŽE JE TO MEGASRAČKA TAK TO JE ON SÁM!,TEN KDO NA CSFD NAPSAL ŽE JE TO MEGASRAČKA TAK TEN BY SI TAM MĚL ZRUŠIT ÚČET A NIC NEPSAT KDYŽ NEUMÍ NAPSAT LEPŠÍ RECENZI TAK AT DRŽÍ HUBU!,TEN KDO NA CSFD PÍŠE ŽE JE TO MEGASRAČKA A ODPAD TAK TEN AT NEPÍŠE NIC!,ONI TI JSOU ODPAD!,TEN KDO NA CSFD NAPSAL ŽE JE TO MEGASRAČKA TAK TO JE ON SÁM!,AT TEN KDO O TOM NAPSAL ŽE JE TO MEGASRAČKA AT TÁHNE DO VÝMĚNY MANŽELEK PROTOŽE TO JE MEGASRAČKA!

Já si od začátku od prvního dne, myslím, že je nevinný. Nic nenasvědčuje tomu, aby to udělal, není ani motiv. V hotelu rodina vypadala šťastně, všichni. Navíc by se mělo vzít v úvahu kolik takových otrav už v Egyptě bylo, stačí projít internet, např případ otce Slávky Petríkové z Košic. A mnoho dalších otrav, kde naštěstí lidé přežili. Nesouhlasím s rozsudkem soudkyně Renaty Gilové a s jejími argumenty, navíc bez přímého důkazu. To, že Kramný v TV mluvil na kameru klidně a bez emocí, je logické, každý prožívá emoce jinak a také byl pod vlivem léků na zklidnění a to dělá hodně. Dál Egyptský vyšetřovatelé se vyjádřili k případu, že šlo o otravu, což jsem obdivovala, že se nebáli to říct, žádný stát ani hotel netouží potom, aby si zkazili pověst. Věřím, že byl odsouzen nevinný člověk, což je úplně šílené. Nejde přece někoho odsoudit na podkladě drbů a to jestli dostatečně vyjadřoval emoce. případ by měl být znovu otevřen a měl by ho soudit jiný soudce.

Přidej komentář



Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Film Zápisník alkoholičky: Recenze, obsazení, kde sledovat online

Film Zápisník alkoholičky vás zve do života mladé ženy bojující se závislostí na alkoholu. V hlavní roli exceluje herečka Tereza Ramba ☝

 

Kouzlo derby: Petr Kolečko se v novém filmu vrací k fotbalu

Populární filmoví tvůrci Petr Kolečko a Vladimír Skórka natočili komedii z prostředí fotbalu s názvem Kouzlo derby. Do kin vstoupí v srpnu 2025...

 

Seriál Odznak Vysočina 3. řada na TV Nova – nové díly online

Nová řada seriálu Odznak Vysočina startuje už v neděli 5. května na Voyo. Co nového přinese?

 

ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE