ONLINE

Komentátoři fotbalu: Kdo bude provázet letošním ME?

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

Komentáře

Prosím Vás, proč komentuje Euro někdo, kdo to vůbec neumí? Ano, mluvím o Kateřině Svitkové. Včera, když promluvila, tak jsem se zděsila. Špatně artikuluje, huhle, mluví, jak leklá ryba, žádná emoce, žádné napětí. Neříkám, že mají čeští komentátoři komentovat jako ti arabští, ale měl by to být příjemný zážitek. Z jejího komentování jsem byla otrávená a říkala jsem si, že by možná stálo za to, u zápasů, které bude komentovat ona, podívat se na daný zápas v cizím jazyce na jiném kanálu. Ne, nejsem MAČO, jsem také žena, ale mužský fotbal, je mužská záležitost, ať si ženy komentují ten ženský, když si ho vymyslely, ale v sobotu ve 21:00, dopřejte pracujícím kvalitní pohodu, prosím... A děkuji. JSB :-)

Přidej komentář



Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jak se nejlépe dostat do Hamburku

Do Hamburku se ve dnech zápasů mistrovství Evropy ve fotbale 2024 ⚽️ vypraví také mnoho fanoušků z České republiky. Jak se dostat do Hamburku?

 

UEFA EURO 2024: Na kterých stadionech se bude hrát?

Mistrovství Evropy ve fotbale ⚽ se uskuteční v Německu od 14. června do 14. července 2024. Na jakých stadionech se bude hrát a kde nastoupí...

 

EURO 2024: Jan Koller je tváří kampaně Hisense

Spojení značky Hisense a českého fotbalisty Jana Kollera bude součástí Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 ⚽. Proč se Koller stal ambasadorem?

 

ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE