POLITIKA

Platy státních zaměstnanců: Odbory se s Fialou opět nedohodly

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

Komentáře

Mě se líbí jak tu brečí ti co mají 30 000 a víc. A co uklízečky ve školách dělají za18 000 a v lednu kdy se přidávalo nic nedostali. Ale čisto ve školách by všichni rodiče chtěli!

Tak si všichni v senátu dejte měsíčně 24 tisíc čistého na výplatu, nic víc,ať jsme na tom stejně. Uvidíme jak se zvládnete postarat.

Líbí se mi jak tu polovina píše s hrubkami a chce přidat 4000, dále tu brečí uklízečky na inv. důchodu, že by chtěli brát jako učitelka. Tak to byste milé museli studovat vysokou školu, ale bohužel ne tu života 🤦

Žádné procentuální zvyšování! Ti co mají vyšší plat,ho budou mít zase vyšší a ti s nižším budou mít zase prd.Stejně na tom jsou starodůchodci! Chtělo by to se pořádně zamyslet,pane Jurečko !

Jako samoživitelka s ival.důchodem uklízím v MŠ na zkrácený úvazek za 6200.-
Takže pokud dostanu přidáno budou to opět směšné tři stovky.A učitelky o kterých víme že berou 40000.-si nadále budou stěžovat jak jsou málo placené.Zrovna tak doktoři atd.Zase dostanou přidáno ti co mají dost.

Vy tady. Mluvíte o 35 tisíc hrubého a co mají říkat kuchařky a uklízečky který dělají za 18 tisíc na ně se taky dost zapomíná nemyslíte dáváte tam svoje deti každéj den všichni chtej hrabat statisíce ale mělo by se začít prvně u těch který makaj za pár korun taky jsou lidi.

ahojky ,tak maji přidat 4000 všem a ne v procentech, ti co vidělávají hdně, to nesmírně skočí a ti co maji hov... to skočí zase málo

Myslím, že přidat by se mělo v prní řadě těm, co od září 2021 jsou stále na stejném - propad reálné mzdy cca 30% kvůli inflaci. Ale podle vlády máme přece dost.

Nestačím se divit!Když přidat,tak snad spravedlivě všem ve státní správě. např. finanční správa je neskutečně podhodnocená.nejsou žádné benefity,stravné směšné a o platy ještě směšnější.vše se zdražovala a zdražuje a tady se jen ukrajuje.třeba mají jen platy odpovídající životu v Praze..,v jiných krajích je ostudne.ani se nikomu nezmiňuji otom,že pracuji ve finan.správě

To snad není možné, a co sociální služby,plat mizerný 30.000,Kč hrubého , nějak na to zapomínáte,p.Jurecko!!Je málo pečovatelů a náročná a fyzická práce,a nikdo to nechce dělat za tenhle ten směšný plat.

Na sociální služby se opět zapomíná? Dcera pracuje v jednom takovém zařízení a myslím, že personalistka s titulem by si zasloužila víc, než je 35000,- Kč hrubého. V přímé péči pracují lidé i se základním vzděláním, s tříměsíčním kurzem a nějakou noční nebo víkendem, za stejné peníze. Trochu bych to narovnala.

Aby to bylo spravedlivé no tak zvyšte od září 2024 platy všem zaměstnancům a i rovněž od září 2024 zvyšte důchody těm důchodcům co tie důchody mají žalostně malé a nemůžou si vydělat neboť jim v tom brání zdravotní důvody.Dekuji.S pozdravem a přáním hezkého dne.Lucia Dudaščikova maminka samozivitelka a zároveň invalidni důchodkyně po kómatu a jižních přidružených nemocech.

Přidej komentář



Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Platy státních zaměstnanců - tabulky

Podívejte se, o kolik si od letošního roku polepší učitelé, zdravotní sestry, policisté, hasiči nebo soudci.

 

Výsledky voleb 2024: Jak dopadly euro volby?

Podívejte se na první odhady a následně také výsledky voleb do Evropského parlamentu.

 

Jaké bude léto v roce 2024 v Česku?

Léto se blíží a s ním i plánování dovolených. Podívejte se, jak vypadají dlouhodobé předpovědi počasí na letošní červen, červenec a srpen.

 

ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE